Comfort and elegance

The new residential building was fully rebuilt to maintain the elegance of the centenary façade which previously occupied number 84 of Avenida António Augusto Aguiar. The project inclued the reorganisation of spaces on various floors and the addition and enlargement of windows and balconies on the side and rear façades.

Aguiar 84 contained a diverse set of residences, with multiple types for small and large families alike. Each floor comprises only two residences, with the exception of the fourth floor, with four 1-bedroom unit, and an exclusive top floor, which extends throughout the entire area of the ninth floor.

With the reorganization of the floors, Aguiar 84 addresses the requirements of contemporary life. Increased service areas support the living rooms which gain greater amplitude to the social areas while better separating them from the bedrooms which in turn gain more privacy.